Werkgebieden pantar
Pantar
Werkgebieden pantar
Werkgebieden pantar

Een betaalde baan

Zoekt u een geschikte werkplek voor uw klant? Waar zijn of haar kansen het beste tot zijn recht komen? Als grootste sociaal ontwikkelbedrijf in de regio Amsterdam is Pantar gespecialiseerd in begeleiding en ontwikkeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld omdat ze een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking hebben. Of omdat ze lang niet hebben kunnen werken door problemen, zoals een verslaving. Bij Pantar krijgt uw klant de kans om zich te ontwikkelen, te groeien en een plek op de arbeidsmarkt te (her)vinden.

Met een grote diversiteit in werksoorten is er bij Pantar altijd wel een geschikte leer- of werkplek voor uw klant te vinden.

Bekijk onze actuele vacatures

Pantar Ontwikkel Methodiek

Bij Pantar helpen we medewerkers in hun ontwikkeling. Door opleidingen te volgen, certificaten te halen en mogelijkheden te geven om door te stromen naar andere functies of een baan buiten Pantar. Wij brengen de competenties en vaardigheden van medewerkers in beeld met de Pantar Ontwikkel Methodiek (POM). Een unieke methode die zorgt voor een optimale match tussen medewerker en werk. Met de POM krijgen we een actueel beeld van de mogelijkheden van medewerkers en kunnen we ze gericht volgen in hun ontwikkeling.

Waar werkt Pantar?

Bij Pantar doen medewerkers belangrijk werk voor de stad en onze opdrachtgevers. Binnen en buiten Pantar, op onze eigen vestiging of op locatie bij onze klanten. Van UvA tot het Oosterpark en van de Stopera en het AMC tot PostNL. Onze medewerkers zorgen onder andere voor schone panden en nette parken, keurig verpakte producten, netjes geparkeerde fietsen of de digitalisering van kilometers archief. Op al die plekken doen we waardevol werk en krijgen medewerkers waardering.

Bij Pantar is er werk in de volgende sectoren: